Няма Проблем!

Игри за теглене

Това е шутър разработен от националната гвардия на щатите. По време на играта ще имате възможност да се борите с терористи и да изпълнявате тайни мисии.

Действието на играта се развива в близкото бъдеще. Вие сте най-новият член на строго секретен отдел за вътрешна сигурност, наречен Prism. Играта се фокусира по познати места в САЩ, като Вашингтон и Сан Франциско, Калифорния. Когато има съмнения за терористична дейност или са идентифицирани потенциални цели, екипът бива призован и екшъна започва
Безплатна, цяла и без ограничения, "Зума" игра. За разлика от Zuma, Zaz има едно допълнение - топчетата които изстрелвате към редицата, може да ги взимате от самата редица.

Естествено, играта се играе с мишка. Взимането на топче е със задържане на левият бутон, пускането обратно - с пускането на бутона.

И така, ако ви харесват игри като Zuma, Luxor и т.н. си заслужава да си изтеглите Zaz. Безплатно е ;)

Играта Колонизация наричана в новия си безплатен вариант - FreeCol е игра, по която всеки запален играч на походови стратегии в които се развива цивилизация би си паднал. Сходна с играта Цивилизация, тук целта е изграждане на независима нация. Започвате заселването на Америка с шепа колонисти. Тръгвайки от нулата, вие строите "новият свят".
Mercedes CLC Dream Test Drive е 3D рейсинг симулатор в който, както се досещате, колите са Мерцедес CLC. Разбира се графиката и звуците са на ниво.

Колите не се чупят и не се играе чак толкова трудно (както в играта на BMW). Околния пейзаж е майсторски направен и реалистичен (карате из улиците на Лондон)

В общи линии, играта се заслужава. И най-важното е, че е безплатна! Теглете и покарайте Мерцедес ;)

Управлението е със стрелките. Интервала е ръчна спирачка. С "L" пускате и спирате фаровете. Със "C" се сменя камерата
Big Solitaires 3D е игра, която има в себе си колекция от 40 пасианс игри, представени в триизмерен вид! По време на играта, играча може да връща ходовете си назад без ограничение. При игра с включена опция "automatic" - когато обърнете карта и тя може да застане на подходяща позиция, това ще става автоматично.

Основни бутони за игра:

  • стрелки, PgUp, PgDn, Insert, Del, Home и End - премества гледната точка към картите.
  • десен бутон на мишката - взимане на карта.
  • двоен клик с мишката - премества колона, ако е възможно
  • скролер на мишката - връща назад/напред действията на играча
  • F1 - показва помощен текст
S.W.I.N.E. (С.В.И.Н.Я) е риълтайм военна стратегия. Хубава графика, прекрасно озвучаване и ... изненада - армията която командвате е от животни (свине или зайци)

Ето и историята на играта: На 3-ти август, националната свинска армия, нахлува в МорковЛанд (CarrotLand), дом на заешката нация. Зайците са победени в рамките на две седмици и само една малка част от армията им оцелява. Сега те планират ответен удар.

Можете да изберете страната на която да застанете.

Ако изберете да сте на страната на зайците - вие трябва да командвате заешката армия в почти безнадеждната им битката им срещу гадните свинете.

Ако изберете свинете (което е даже още по-трудно) - ще трябва да поведете силната свинска армия.

Играта е изчистена като концепция: Нищо не се строи. Армията се избира в началото на мисията. Има основно екшън.

S.W.I.N.E. е изключително майтапчийска RTS. Героите освен че говорят английски с комично силно френски акцент, ги ръсят едни ... Все пак в играта има 6000 различни фрази, с които свинските и заешките войници ви говорят и най-вече коментират всичко което видят или се случи.

А сега накратко 22 мисии (11 за всяка кампания) и 10 допълнителни мулти-плеър карти и три нива на трудност. Това е играта S.W.I.N.E. (известна и като SWINE, а също така и като С.В.И.Н. в Русия и S.W.I.N.I.A. в Полша)
SuperTux е класическа 2D jump'n run sidescroller игра в стил напомнящ Супер Марио игрите. В SuperTux има 26 чудесни нива. Поддържа освен клавиатура и джойстик. Има много приятна музика и красива графика, която се харесва на децата.
Познатата на поколения игра Moon Patrol, сега в една съвременна версия. Тази игра просто не може да не сте я играли.

Играта е познатата от аркадите Moon Patrol. На времето даже имаше верся и за осмак и шеснайска, преведени на българси като Лунен Патрул. Играта я имаше и за Atari и за Comodore. Въобще - тотален хит.

Същата зарибяваща аркадна игра, сега можете да играете безплатно и под Windows, като изтеглите съвременната версия Moon Patrol - new path.

Играе се по същият начин - прескачат се дупки, стреля се по препятствия и по всичко което лети и ви бомбардира.

Управлението: стрелка на горе за скок, стрелка напред за по-бързо предвижване и преместване напред, стрелка назад за преместване на зад и съответно по-бавно предвижване и стрелба с интервала.

Любознателните може да прочетат малко повече за играта тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_Patrol

Изтеглете играта от линка по-долу, и разархивирайте и пуснете играта. Желаем ви приятна игра!

Походова стратегия, в която вие сте X-COM - екип създаден да се бори с извънземните нашественици. Водите битки. Изследвате всичко намерено по бойното поле. Откривате нови оръжия и технологии. Целта - да разгромим извънземните!

Поредицата игри UFO са познати на всички запалени маниаци. За съжаление по-новите версии се отдалечиха от първоначалната идея. UFO AI (Alien Invasion) обаче е игра, която събира в себе си най-доброто от всички, запазвайки онази позната тръпка на първото UFO.

Играта непрекъснато се доразвива и доработва. Всяка следваща версия има по нещо ново. Това не е игра която превърташ и ти писва. Сваляйте и играйте ! Няма да съжалявате
GTA е може би най-известната поредица игри с автомобили. Уникалността на идеята породи големия интерес на геймърите още миналия милениум. Сега, RockstarGames, производителя на играта, предоставя безплатно GTA и GTA-2.

Използвате официалния линк, за да може да изтеглите легално и напълно безплатно тези игри. Ще е необходимо да въведете съществуващ e-mail адрес, за да получите на него линк за сваляне на играта.

И двете игри са прекомпилирани така, че да вървят на новите уиндоуси.

Накратко за 2-те игри:

* GTA (Grand Theft Auto) GTA първата игра от поредицата, пусната в края на далечната 1997 и жъне небивал успех. Сега играта изглежда малко ретро, но въпреки това остава интересна за игране.


* GTA-II (Grand Theft Auto 2) GTA-2 се появява през 1999. Играта запазва първоначалната си идея, но този път с много по-добра графика. Освен пари във втората част се появяват и респект точки, които отварят нови мисии на дадена мафия и карат привържениците на една от другите 2 мафии да ви обстрелват безмилостно когато минете през територията им.
Излезе дългоочакваният епизод 1 (What is decreed must be) на играта The Silver Lining. Това е една изключителна куест игра, с отлични 3D графика, звук и усещане.


Дори и да не сте фен на куест игрите, това е игра, която трябва да видите. Интрото и видеото вътре в играта са просто изумителни и повече приличат на филм от колкото на игра.


Историята в общи линии е следната. Вие сте крал Грахам от Довънтри и трябва да намерите великия Оракул, който да ви помогне да спасите децата си от голямото зло, което ги сполетя. (няма да разказвам повече, за да не ви разваля удоволствието от дългото интро)

Управлението с мишката е интуитивно, като можете с десния бутон да сменяте действията, а с левия да кликате там, където искате да извършите действието.

Цялата игра е озвучена с разбираем английски. Можете да настроите да ви излизат и субтитри.

Играта е вдъхновена от сериите игри King Quest, разработена е от Феникс Онлайн Студио и се разпространява безплатно.

За да свалите играта, ще трябва да си направите регистрация във форума на създателите на играта. Регистрацията е бърза и без проверка на мейла.
Ако сте с Win7, изтеглете си и пача (пак от същата страница)
Бридж Белот с много добър изкуствен интелект и възможност за игра в мрежа. Интерфейс на БЪЛГАРСКИ.

Разработена от българин за българи, тази игра е напълно безплатна!

Има вграден Help файл с официалните правила на играта "бридж белот", полезни съвети и тактики за игра.

Удобен интерфейс изцяло на български с възможност за смяна между кирилица и латиница.

Възможност за различни настройки на скоростта, гърба на картите, имената на играчите и т.н.
Уеб сайт в alle.bg